Zakelijk - Xclusivewood

Ook voor andere bedrijven kunnen de producten van Xclusivewood interessant zijn. Er zijn vele mogelijkheden hoe we samen kunnen werken.

Grote afnames houten producten

Ook bij grote afanmes van onze artikelen kunt u bij ons terecht. Vraag naar de scherpe tarieven. Bij grotere afnames is het mogelijk om de houten artikelen te voorzien van uw logo of andere wijzigingen aan het product aan te brengen. Per artikel verschilt de afname waarbij dit mogelijk is. Ook andere artikelen dan de artikelen die te koop worden aangeboden op deze website zijn mogelijk. Neem gerust contact op als u een idee voor een houten artikel heeft.

Houten artikelen met eigen logo

Zoals hiervoor benoemd is het bij een grotere afname mogelijk om de producten te voorzien van een eigen logo. Houdt hiervoor rekening met een iets langere levertijd. Het bedrukken of graveren van de houten producten is mogelijk bij vrijwel alle producten bij de juiste afname. Vraag naar de speciale prijzen voor deze service. Ook andere artikelen dan de artikelen die te koop worden aangeboden op deze website zijn mogelijk. Neem contact met ons op met uw idee, we denken graag mee. 

Houten producten aanbieden in uw (web)winkel

Wilt u onze mooie houten producten verkopen in uw winkel of webshop? Wij werken hier graag aan mee. We kunnen goede kortingen verlenen op grotere afnames van de producten. Uiteraard ontvangt u netjes een factuur met BTW specificatie. Ook is het mogelijk om de producten van Xclusivewood te verkopen op basis van dropshipping. Wij houden dan zelf de voorraad en u ontvangt een commissie op basis van de verkochte producten. 

Heeft u een ander voorstel? Stuur gerust een e-mail naar info@xclusivewood.nl.
 
 
 
Xclusivewood
KVK 61831247
BTW NL205542001B01

info@xclusivewood.nl
+31 (0)40 202 5786