Weergave:
 

Houten toetsenbord en muis

De variatie aan houten accessoires van xclusivewood.nl blijft je waarschijnlijk verbazen. Speciaal voor de computer beschikken wij over een houten toetsenbord en een houten muis. Deze unieke houten accessoires zullen niet misstaat op jouw werkplek en beschikken over een warme en eigenzinnige uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg prettig en soepel in gebruik, waardoor je kunt profiteren van het beste gebruikersgemak. Zowel de muis als het toetsenbord beschikt over een bamboe uitstraling.

Het houten toetsenbord is draadloos en met bluetooth te verbinden aan bijvoorbeeld de laptop of computer. Het toetsenbord beschikt over een plat design en is makkelijk mee te nemen. Uiteraard beschikt het houten toetsenbord over een QWERTY- indeling.

Ook de houten muis is draadloos en optisch. De USB ontvanger kan in een USB- poort van laptop of computer worden gedrukt, waarna de muis direct in gebruik te nemen is. De houten muis is 1000DPI.

Ervaar onze unieke service

Al onze houten accessoires worden direct uit voorraad geleverd en gratis verzonden. Profiteer van de beste kwaliteit voor de beste prijs!


 
 
 
Xclusivewood
KVK 61831247
BTW NL205542001B01

info@xclusivewood.nl
+31 (0)40 202 5786
 
 
Gratis powerbank