Weergave:
 

Houten hoesjes en cases

Het aanbod aan telefoonhoesjes is tegenwoordig ontzettend groot, waardoor het soms lastig is om tussen de massa dat ene onderscheidende hoesje te kunnen vinden. Met de houten telefoonhoesjes van Xclusivewood.nl is dat probleem verdwenen. Met een houten hoesje of case voor jouw smartphone, weet je gegarandeerd dat je opvalt tussen de rest. Daarnaast bieden onze houten telefoonhoesjes ook nog eens optimale bescherming aan jouw smartphone. Houten accessoires winnen snel aan populariteit en zo ook onze houten hoesjes en cases voor de smartphone.

Onze houten hoesjes zijn gemaakt van de best mogelijke kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd.

Het assortiment van Xclusivewood.nl

Xclusivewood.nl beschikt over een uitgebreid assortiment aan houten smartphone hoesjes. Ons assortiment bestaat uit hoesjes voor alle top smartphones van dit moment, waaronder de iPhone 6, HTC One M8, iPhone 5s, iPhone 6 Plus, LG G3 en Samsung Galaxy S5.

Met name onze houten iPhone hoesjes en cases winnen steeds meer aan populariteit. De iPhone is één van de populairste smartphones van dit moment, waar ontzettend veel hoesjes voor zijn te krijgen. De houten iPhone hoesjes en cases van Xclusivewood.nl geven jouw iPhone 6 een unieke en eigentijdse uitstraling, waarmee je absoluut de blits maakt. Niet alleen de houten iPhone 6 cases zijn populair, ook onze andere cases zijn erg in trek.

De service van Xclusivewood.nl

Onze houten telefoonhoesjes zijn van de best mogelijke kwaliteit en worden vervaardigd uit de beste en meest duurzame houtsoorten. Onze accessoires worden direct uit voorraad geleverd en wij rekenen geen verzendkosten op bestellingen. De accessoires heb je binnen 1 tot 2 werkdagen in huis!


 
 
 
Xclusivewood
KVK 61831247
BTW NL205542001B01

info@xclusivewood.nl
+31 (0)40 202 5786