Houten Qi-charger | Houten wekker | Bluetooth speaker | Ingebouwde accu
1 Reviews | Review toevoegen

Houten wekker met ingebouwde draadloze oplader en Bluetooth speakers.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 54,99
€ 34,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Met deze bijzondere houten wekker laadt je al je daarvoor geschikte apparaten draadloos op en speel je jouw favoriete muziek via bluetooth af. Geen gedoe meer met kabels en met stekkers die het na verloop van tijd niet meer doen, leg simpelweg je mobiele telefoon op de wekker en deze begint met opladen. De weergave van het display kan in verschillende modes worden ingesteld. Met de geluidsbediening kan de wekker zo worden ingesteld dat de cijfers niet zichtbaar zijn tot er voldoende geluid wordt gemaakt (bijvoorbeeld een klap in de handen of een tik op de wekker) waarna de cijfers tevoorschijn springen. Door de ingebouwde accu kan de speaker overal gebruikt worden (tot wel 6 uur afspeeltijd). 

- Werkt met netstroom-adapter (meegeleverd) en op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd). Het draadloos opladen werkt alleen als de kabel wordt gebruikt.
- 3 wekkers in te stellen
- Witte cijfers
- Verschillende weergaven: Tijd & Temperatuur of wisselend tussen Tijd & Temperatuur en Datum
- Met geluidsbediening
- 2.200 mAh ingebouwde accu
- 2x 3W speakers

Afmetingen 93 x 74 x 172 mm 

Heb je een iPhone (de iPhone 8, 8 Plus en X kunnen wel standaard draadloos worden opgeladen) of een andere telefoon die niet standaard draadloos kan worden opgeladen? Dan is er nog een ontvanger nodig om je telefoon draadloos op te laden, deze kan voordelig worden meebesteld:


Niet zeker of jouw telefoon geschikt is om draadloos op te laden? Kijk dan in dit overzicht.

✓  Gratis verzonden binnen Nederland en België!
✓  Binnen 14 dagen retourneren
✓  Snelle levering!
✓  Er wordt een boom geplant bij aankoop van dit product!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marijke Ringoot - 16-07-2019 17:19

Ik ben tevreden over het artikel, alleen erg jammer dat identiek dezelfde wekker een week later bij Kruidvat te koop was voor €20,00 ...

 
 
 
Xclusivewood
KVK 61831247
BTW NL205542001B01

info@xclusivewood.nl
+31 (0)40 202 5786