Houten klokken

Als je denkt aan een houten klok en houten wekkers, dan denk je waarschijnlijk aan een oubollige houten wandklok die je in oude huizen tegenkomt. Niets is echter minder waar! Bij Xclusivewood.nl vind je een houten klok / wekker, met een moderne en unieke uitstraling. De houten klokken van Xclusivewood.nl zijn zelfs digitaal, wat de stijlvolle houten uitstraling combineert met een modern product. Kies jouw houten wekker uit ons uitgebreide assortiment.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Houten wekkers bestellen

Een geweldig product, die niet in jouw houten accessoire collectie mag ontbreken. De excentrieke houten klok beschikt over alle snufjes die je van een wekker mag verwachten, zoals bijvoorbeeld een wekkerfunctie en zelfs temperatuurweergave. Er kunnen tot drie wekkers worden ingesteld, dus de houten wekker is te gebruiken samen met je partner.

De klok werkt op 3 AAA batterijen of met de meegeleverd USB-kabel. Met de netstroom adapter die bij de houten wekker komt, kan de klok gemakkelijk via het stopcontact van stroom worden voorzien.

Houten wekker met klapfunctie

De unieke houten wekker kan op twee manieren worden gebruikt:
- De cijfers worden constant weergegeven (het is aan te raden om de wekker van stroom te voorzien met de adapter
- De cijfers zijn alleen zichtbaar als er in de handen wordt geklapt of als de wekker wordt aangetikt. Als je in je handen klapt, verschijnen de cijfers voor een aantal seconden daarna schakelen ze weer uit. Handig bijvoorbeeld als je ’s nachts niet gehinderd wilt worden door het licht van een wekker.

Met één druk op de knop kan er gewisseld worden tussen de instellingen gewisseld worden, zo kun je helemaal zelf weten hoe je jouw houten wekker wilt gebruiken.

De service van Xclusivewood

Onze houten klok / wekker wordt direct uit voorraad geleverd en wij rekenen geen verzendkosten op bestellingen naar Nederland of België. Deze unieke houten wekkers kun je binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebben. De houten wekkers worden allemaal geleverd met een netstroom adapter, zodat je de batterijen niet hoeft te verwisselen. 

Houten draadloze oplader

Naast de normale houten wekkers van Xclusivewood zijn er nu ook de houten wekkers met draadloze oplaadfunctie. Leg jouw geschikte smartphone op de wekker en deze zal door de draadloze Qi-technologie worden opgeladen. Geen gedoe meer met oplaadkabels dus met deze houten draadloze oplaad wekker. Voor Apple iPhones is er een extra draadloze ontvanger nodig om draadloos te kunnen opladen, bestel deze ontvanger gemakkelijk en voordeling mee bij de bestelling.

Houten wekker met speaker
Naast de draadloze oplaadfunctie hebben deze bijzondere houten wekkers ook ingebouwde bluetooth speakers. Deze speakers geven een helder geluid en spelen gemakkelijk de muziek van je smartphone af. Ook heeft de klok twee USB aansluitingen voor het bedraad opladen van apparaten en een AUX aansluiting om op deze manier muziek af te spelen. Ook deze producten worden bij Xclusivewood gratis verzonden binnen Nederland en België.


 
 
 
Xclusivewood
KVK 61831247
BTW NL205542001B01

info@xclusivewood.nl
+31 (0)40 202 5786